Back to All Events

Blekingska goes Punk!


Grunge-punkarna DEVER består av de identiska trillingarna Douglas, Viktor och Rasmus. Bandet är starkt influerat av den tidiga 90:tals scenen och punkens DIY attityd. Deras musik kan bäst beskrivas som ett tungt, fuzz orienterat sound med ögonblick av total respektlöshet gentemot traditionella harmonier. 

Efter en period av utlandsvistelser så är DEVER nu tillbaka med ett nytt album för att följa upp 2013 års ”LOW FIDELITY”. Den 12 februari finns ”Excuse Me, Who Am I?” tillgänglig på Spotify, iTunes och andra online-distributörer och släppets kommer att följas upp med en exklusiv spelning på Blekingska Nation. 

DEVER, som är ökända för att spela live lika ofta som de spelar in nytt material, kommer att stå på scen för första gången på över ett år och det är en spelning du inte vill missa!

Glöm inte leg och studentleg!

Earlier Event: February 12
Klubb Kollektivet
Later Event: February 24
Redigeringsmöte