Back to All Events

Broder John spelar på Blekingska


Indigo Live presenterar årets första spelning - Broder John!

Broder John är sprungen ur den norrländska hiphopscenen och har synts i många sammanhang vi känner igen; han utgjorde tidigare ena halvan av Broder John & Friman, har turnerat med Femtastic och under de senaste två åren har han varit en stor del av Cleos liveshow.

Festivalrykten gav senaste albumet “Cool” en plats på 2016 års 100 bästa album och belönade spelningen på Debaser Strand med 8 av 10 i betyg och skrev bl.a. “Broder John låter precis som på skivan, inte ett ord eller en ton är fel. Det är rakt igenom ett überproffsigt framträdande och hans ödmjukhet inför de som är där för att höra bara honom går inte att ta miste på.”

Så ta chansen på Blekingska i vår och se varför svensk hiphop bara fortsätter blomstra!

Lyssna på Cool här: https://open.spotify.com/album/1VyIj3ku0ldrFldKOoRRPI
---
Cash is queen och glöm inte Studentlundsleg + ID!