indigo

Indigo är vår äldsta klubb och den har sedan 1994 varit en av Sveriges främsta musikscener. Det är här många av Sveriges största pop- och rockband stått på scenen och förgyllt våra klubbkvällar. Indigo har alltid varit och är fortfarande Lunds självklara scen för indiemusik.

På Indigo har bland andra The Hives, The Ark och Sahara Hotnights uppträtt, se hela listan här!

Historiepoparna

Historiepoparna är Lunds gladaste nattklubb och här hittar du alla dina favoritlåtar. Varje timma är ett nytt decennium i musikhistorien! Genom kvällen reser vi genom tiden tillsammans och vi lovar att du kommer att få både dansa och sjunga.

Blekingska goes

Vissa klubbar är helt dedikerade till en viss genre. Det bjuds på allt från punk till disco.

Har du en egen idé för en temakväll? Hör av dig till oss!

Klubb Kollektivet

Några gånger per termin drar vi till med en riktig hemmafest. Varje klubb har ett tema med pynt och passande drinkar. I de olika rummen bjuds på överraskningar som t.ex. karaoke!

Baren

Hos oss finner du tre barer. En ordentlig drinkbar på det stora dansgolvet där våra duktiga bartenders gärna blandar ihop en god drink som gör kvällen så bra som den kan bli, en i vår avslappnade lounge där vi kan erbjuda den bästa ölen som går att hittas i Lunds studentliv och en i den mörka och intensiva källaren. Oavsett vad du är ute efter så finns det en plats på Blekingska där du kan hitta det.

Vill du hjälpa till i baren? Klicka här!