Studentlund.se

OBS SLUTSÅLT!

1994 öppnade Blekingska nationen för första gången dörrarna till klubb Indigo och ända sedan dess har vi stått för en av Sveriges mest intressanta musikscener. 1994 började också Anders Wendin spela i bandet Monster för att senare bilda solo-projektet Moneybrother och har sedan dess spelat en stor roll på den svenska popscenen. Självklart måste en av Sveriges genom tiderna bästa popartister någon gång besöka Sveriges bästa popklubb, och nu är det dags!

Moneybrother behöver knappast någon närmare beskrivning. Han har haft en lång och synnerligen framgångsrik karriär och fått motta bland annat Grammis och flertalet tunga priser på P3 guld. Senaste albumet "This is were life is" kom i september i år och inspelningen har varit en storslagen världsomsegling. Skivan har spelats in i flera av världens mest mytomspunna studios, i sju olika länder. Bland annat har de besökt Bob Marleys gamla Tuff Gong på Jamaica och anrika Electric Audio i Chicago.

I december åker Moneybrother på turné i Tyskland och på väg söderut tittar Anders Wendin med följe förbi Blekingska. Vi är mycket stolta, och säkra på att det här kommer bli en av de fetaste fester som någonsin utspelat sig i Blekingskas lokaler!

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Nn1N1EgDnTU
Spotify: http://open.spotify.com/artist/6O6kWwVAL4xK4G8SBcsNJR
Facebook: http://www.facebook.com/OfficialMoneybrother?ref=ts&fref=ts

Var: Blekingska Nationen
När: Fredagen den 7 december 22-02
Hur: 18 år, leg + Studentlundslegitimation och biljett

Observera att endast biljetter gäller för inträde. Biljetter köpes på Blekingska nationens expedition (vardagar 10-13, fredagar även 17-19) och kostar 100 kronor för medlemmar i Blekingska och 120 kronor för övriga. Medtag leg + Studentlundslegitimation vid biljettköp.

 

Måsvägen 11, 227 33 Lund | Tel. 046-211 30 82 | E-post expen@blekingska.se | Mån-Fre 10-13 | Fre 17-19