Vill du uppleva Lunds bästa sittningsmat, trevligaste personal och mysigaste stämning? Välkommen till oss på Blekingska!

Varje fredag erbjuder vi en gastronomisk trerätters middag med det lilla extra! Vi kan alltid erbjuda vegetariska eller veganska alternativ och tar hänsyn till eventuella allergier och matpreferenser. Priset för sittningen är 150 kr per kuvert. Diskutera gärna med oss om Ni har önskemål på menyn för er sittning, ni kan maila sexmästeriet på 6m@blekingska.se.

Bokning görs genom att maila till expen@blekingska.se och en förskottsbetalning à 20 kr per kuvert. Resterande summa (130 kr per kuvert) ska betalas senast fredagen innan sittningen – man kan också, i mån av plats, öka antalet platser t.o.m. denna dag. Observera att återbetalning av bokningsavgift ej ges och inte heller om någon gäst inte dyker upp på sittningen.

För mer information, eller för att boka, kontakta oss!

Kvalitet

Hos oss håller maten alltid hög kvalitet. Vårt duktiga och engagerade sexmästeri kommer se till så att du och ditt sittningsällskap får den bästa sittningsmaten i Lund.

Vegetariska alternativ

Vi är vana vid att laga mat till vegetarianer, veganer eller personer som har andra kostbehov. Hos oss får du ingen tinad quornbit utan vi ger de vegetariska alternativen samma kärlek som vi ger den andra maten.

Sång & glädje

På Blekingska kommer du ha en fantastisk sittning tillsammans med dina vänner, kursare eller studentorganisation. Vi välkomnar alltid sång hos oss!


Exempelmeny 2015-09-11

Förrätt

Päron och palsternackssoppa toppad med valnötter och en persiljeolja.

Huvudrätt

Helstekt fläskfilé, potatispuré och krispigt ugnsbakad blomkål serveras med rödvinssås, semitorkade tomater och morotschips

eller

Smörstekt rotselleri, potatispuré och krispigt ugnsbakad blomkål serveras med rödvinssås, semitorkade tomater och morotschips 

Efterrätt

Sensomrig äppelglass på en kolaspegel, mandelbiskvier och riven choklad