Bli en del av gemenskapen!

Denna termin har nationen valt att röra om lite i utskotten! Miljö- och Popcornutskotten har slagits ihop tillsammans med Onsdagspubseventsarrangören för att bilda ett helt nytt Trivselutskott. Kören har bytt namn till Sångutskottet och dessutom fått en helt ny Sångtjänsteman. Utöver detta har DJ-tjänstemän återinförts samtidigt som radion ligger vilande.

 
 
 
20160830-–-Trivsel-–-Facebook.png

Trivsel

Likabehandling, kultur, miljö och aktiviteter! Det är ledorden för trivselutskottet. Gillar du att arrangera roliga evenemang är detta posten för dig! Biokvällar, jam sessions, utflykter, föreläsningar, etc; allt för att utbilda och underhålla nationens medlemmar och aktiva. Trivseltjänstemännen är också nationens likabehandlingsombud och ombesörjer även om underhållning på nationens sittningar.

 
 
 
20160830-–-Sång-–-Facebook.png

Sångutskottet

Sångutskottet består av en körtjänsteman och en sångtjänsteman. Tillsammans står dessa för förvaltningen av nationens sångkultur! Detta innebär t.ex. att ha ledande roll i nationens körsamarbete (Gudrunkören), att vara sångledare på nationens festligheter, samt att ha en aktiv position som glädjespridare under nationens novischperiod!

 
 
 
20160830-–-Pub-–-Facebook.png

Pub

Ah, puben… Vem har inte alltid drömt om att driva en egen ölerang? Nu är din tid kommen! Tjöta med folk från alla världens hörn samtidigt som du tappar upp en veteöl i ett komiskt högt glas, bygg gourmetburgare i köket och upplev den rena adrenalinkicken som bara ett pubkök kan leverera! Utöver detta får du kassavana och arbetslivserfarenhet på köpet.

 
 
Det finns fler poster att söka! Kolla in alla här eller kom in på expen och läs utskottsbeskrivningarna!