VAD GÖR VI PÅ BLEKINGSKA?

silvana.jpg

Blekingska har både återkommande evenemang varje vecka och speciella evenemang då och då. Följ oss på Facebook eller kolla i Studentlunds kalender för att inte missa någonting!

Några gånger per termin bokar vi in band för livespelningar. Genom åren har band som Broder Daniel, Familjen, The Hives och Junior Brielle tagit plats på Blekingskas scen. Håll utkik efter posters på stan eller på vår facebook-sida för att inte missa vad som alltid är Blekingska at its best!

HUR BLIR JAG MEDLEM?

gemenskap.jpg

Kom förbi vårat nationshus på Måsvägen 11
mellan 10-18 på inskrivningsperioden eller 11-13 vardagar + 17-19 på fredagar då vår exp är öppen så skriver vi in dig! Glöm inte att betala till Studentlund först och ha med dig antagningsbesked och legitimation. Och passa på att bli novisch hos oss!

Om du inte vill vara med på novischperioden så är du såklart ändå välkommen att skriva in dig och komma på våra vanliga evenemang under tiden novischperioden pågår!

VAD FÅR JAG SOM NOVISCH?

Som novisch får du vara med på vår novischperiod, där vi låter dig komma in i Blekingskas gäng och bli en riktig lundastudent. I novischpaketet ingår, förutom en massa häng med dina faddrar, en sittning, en middag med faddrarna och andra nationsaktiva, en picknick, nationens sångbok och en tygkasse! Du köper det när du kommer och skriver in dig hos oss eller på våran exp.

Hitta oss på någon av studentmässorna i början av terminen eller skicka ett mail till novisch@blekingska.se om du har frågor!