Bli aktiv!

Att bli aktiv är det bästa du kan ge dig själv i present bortsett från möjligtvis en nap. Som förtroendevald får du ett kompisgäng bestående av 50 andra drivna studenter som tillsammans jobbar för att göra Blekingska till bäst i väst. Hos oss får du växa som människa, socialt och professionellt. En sån här chans får man bara en gång i livet.

 

 
 
 

Festmästare

Vad är väl en bal på slottet? Aldrig lika bra som ett blot i borgen, och du kan vara den som ser till det! Ett hedervärt uppdrag där du arrangerar en bal för sisådär 300 sittande gäster - med detta i CV:t kan vi garantera ett höjt ögonbryn och en imponerad nick från alla framtida arbetsgivare!

 
 
 
 
20170302 - källarmästare - Facebook-01.png

Klubbmästare

Vet du vad kidsen gillar? Har du ett stenhårt grepp på nattlivspulsen? 

Att vara klubbmästare är ett kreativt, roligt uppdrag som innebär mycket ansvar som definitivt ger dig mersmak för att arrangera saker. Varför har du inte redan sökt?

 
 
 
 

Pubmästare

Som Pubmästare får du ansvar över din alldeles egna pub. Att steka burgare och fritera saker medan du rekommenderar öl låter väl ändå som en dröm? Att vara pubbis är ett meriterande och roligt uppdrag. Det kan vara precis som i How I Met Your Mother - fast bättre!

 
 
 

Köksmästare

En köksmästare är nationens stomme. Att fixa tre-, fyr- eller femrätters till 90 sittande gäster är ingen barnlek, men det är genomgående kul. Från planering till utförandet - du styr och det är din vision som serveras. Stäng av Masterchef Australia och hetta upp gjutjärnspannan, nu kör vi!

 

 
 

Det finns fler poster att söka! Kolla in alla här eller kom in på expen och läs utskottsbeskrivningarna!