Välkommen till Lund!

Grattis alla nyantagna! Extra jättegrattis till dig som nu har möjligheten att ”ligga i Lund” som det hette en gång i tiden!

Studentlivet kan inte rättvist beskrivas i ett par meningar utan måste upplevas. Det är en tillvaro där studier blandas med glädje, gemenskap, dårskap och sång! En stor del av det som gör Lund till en av världens bästa studentstäder är nationerna som tillhandahåller en rolig och givande social miljö vid sidan av studierna.

På Blekingska erbjuder vi en lång rad varierade typer av aktiviteter att besöka och engagera sig i! Allt från nattklubbar och pubar till caféer och innebandy. Hos oss har musiken alltid varit en stor del av vår identitet och på vår scen har bland andra Håkan Hellström, Silvana Imam, The Ark, Timo Räisänen, The Cardigans, The Hives och Alphaville spelat.

Här på vår hemsida hittar du massor med information om nationen, det är bara att klicka runt!

Vi på Blekingska nationen välkomnar dig till Lund och ser fram emot att få kicka igång hösten med dig!