Valberedningen nominerar följande

Blekingska nationens valberedning nominerar till nationsmötet den 21 september 2017

Förslag för ordinarie val gäller mandat som löper från 1 juli 2017 till 30 juni 2018. Förslag för fyllnadsval på 2 terminer gäller mandat som löper från valdagen till 30 juni. För fyllnadsval på 1 termin gäller mandat som löper från valdagen till 31 december.

Fyllnadsval

Eric Sarkar

Redaktör, 1 termin

Hässleholmspågen Eric är en energisk person med många strängar på sin lyra. Att spela i band och att skriva är några av hans största passioner i livet. Han berättar att i Hässleholm finns det alldeles för lite indie så han hoppas kunna kompensera detta genom att spendera sin fritid på Blekingska, Lunds indiehjärta. Som redaktör ser han många möjligheter, han vill blanda konventionella ideéer med nya och roliga koncept. Han är en stresstålig person som har lätt för att improvisera när saker inte går som det ska. Vi i valberedningen ser därför Eric som ett självklart val till redaktör och ett perfekt tillskott till tjänstemannakåren!     

Rasmus Wieselgren

DJ-tjänsteman, 2 terminer

Efter några förvirrade terminer som jobbare på SSK har Rasmus till slut valt rätt nation. Han söker sig till DJ-utskottet för att föra ut sitt stora musikintresse till en publik. Rasmus producerar egen elektronisk musik och ser positivt på utmaningen att spela andra genrer. Han anser sig själv vara en lagspelare som både kan ge plats men heller inte räds att steppa upp och ta ansvar. Med tankar och idéer att ha ett bra samarbete med klubbmästeriet vill han vara med och ta fram nya klubbkoncept som i nuläget saknas i studentlund. Valberedningen ser fram emot svettiga fredagskvällar med Rasmus i DJ-båset.

Blekingska Nationens valberedning föreslår att följande personer får fortsatt förtroende fram till 31/12-2017.

Fabian Beijer - Revisor

Helena Olsson - Revisor

Valberedningen lägger inte fram några förslag för följande vakanta poster. Detta beror på lågt söktryck. Blekingska nationens valberedning uppmanar därför nationsmedlemmarna att motkandidera i så stor utsträckning som möjligt. Detta görs senast den 17 september genom meddelande på nationens anslagstavla samt till valberedningen på valberedningen@blekingska.se, alternativt ordförandens brevlåda på Måsvägen 13B.

Följande poster utlyses för fyllnadsval

AFÖS-representant, 1 termin

AFÖS-suppleant, 2 terminer

Barmästare, 2 terminer

Barmästare, 1 termin

Brunchtjänsteman, 2 terminer

Brunchtjänsteman, 1 termin

Hovmästare, 1 termin

Idrottstjänsteman, 2 termin

Karnevalsamiral, 2 terminer

Klubbmästare, 2 terminer (3 poster)

Klubbmästare, 1 termin (2 poster)

Köksmästare, 1 termin (2 poster)

Pubmästare, 2 terminer (3 poster)

Pubmästare, 1 termin (3 poster)

Senior, 1 termin

Tekniktjänsteman, 2 terminer

Trivseltjänsteman, 2 terminer

Trivseltjänsteman, 1 termin

Vaktchef, 1 termin

Ölcafétjänsteman, 2 terminer

Ölcafétjänsteman, 1 termin

/ Linnea Härder, ordförande för Blekingska Nationens valberedning