Nomineringar ute! Ses på nationsmötet 8 februari!

Blekingska nationens valberedning nominerar till nationsmötet den 8 februari 2018.

Förslag för ordinarie val på 2 terminer gäller mandat som löper från 1 januari 2018 till 31 december 2018. Ordinarie val på 1 termin löper från 1 januari 2018 till 30 juni 2018.

Förslag för fyllnadsval på 2 terminer gäller mandat som löper från valdagen till 31 december 2018. Fyllnadsval på 1 termin gäller mandat som löper från valdagen till 30 juni 2018.

Fyllnadsval

Alexandra Gäddnäs, Brunchtjänsteman, 2 terminer

Alexandra var tidigare under hösten brunchtjänsteman och höll i brunchen två gånger med goda resultat. Hon är initiativ- och innovationsrik och har stora planer som hon på ett nästan oförståeligt sätt lyckas ro i hamn. Alexandra är just nu på Gran Canaria och jobbar som simlärare men återvänder till Lund i mitten av mars och lär då vara redo och taggad att återigen dra ihop Lunds bästa brunch!

Clara Holmberg, Brunchtjänsteman, 1 termin

Clara Holmberg är ett känt ansikte för de allra flesta på Blekingska. Hon har tidigare varit bland annat jobbare och köksmästare på nationen. Efter en utbytestermin i USA är Clara sugen på att återvända till TJM-kåren. Den här gången har Claras stora matintresse lockat henne till brunchen där hon ser fram emot att prova på matlagning i ett annat sammanhang än på sittningar. Valberedningen längtar efter feta söndagar i Claras regi!

Ellinor Werner, Klubbtjänsteman, 2 terminer

Ellinor Werner är en 20-årig före detta spexare med ett stort intresse för konst och kultur. Efter att ha jobbat på Höstblotet och för 6M har Ellinor blivit sugen på att bli mer aktiv på nationen. Hennes stora musikintresse i kombination med att hon tycker om att jobba i grupp gör att hon tror att hon skulle passa bra i just klubbutskottet. Hon ser fram emot att utveckla klubbkoncept och samarbeta med de andra fredagsutskotten. Valberedningen ser fram emot spexiga fredagskvällar med Ellinor!

Tina Sörensen, Idrottstjänsteman, 2 terminer

Tina är en 21-årig sportintresserad tjej från Halmstad. Hon har varit aktiv på nationen sedan 2015 och hunnit att engagera sig i flera av nationens utskott, såsom puben och novischeriet. Nu är Tina sugen på att ta sig an rollen som idrottstjänsteman. Hon vill driva vidare nationens innebandyverksamhet och även arrangera löprundor för alla intresserade. Med en bakgrund som professionell fotbollsspelare tror valberedningen att Tina kommer sätta den rätta skruven på idrottsutskottet.

Valberedningen lägger inte fram några förslag för följande vakanta poster. Detta beror på lågt söktryck. Blekingska nationens valberedning uppmanar därför nationsmedlemmarna att motkandidera i så stor utsträckning som möjligt. Detta görs senast den 4 februari genom ett meddelande på nationens anslagstavla samt till valberedningen på valberedningen@blekingska.se, alternativt ordförandens brevlåda på Måsvägen 13B.

Följande kuratelsposter utlyses för fyllnadsval

Proqurator Social, 2 terminer

Följande poster utlyses för fyllnadsval

Barchef, 1 termin

Fanbärare, 2 terminer

Fanbärare, 1 termin

Hovmästare, 2 terminer

Hovmästare, 1 termin

Hyresgästernas representant, 3 terminer

Klubbmästare, 2 terminer

Köksmästare, 2 terminer

Pubtjänsteman, 2 terminer (3 poster)

Pubtjänsteman, 1 termin

Revisor, 2 terminer (2 poster)

Senior, 2 terminer (4 poster)

Sångtjänsteman, 2 terminer

Trivseltjänsteman, 2 terminer

Trivseltjänsteman, 1 termin

Vaktchef, 2 terminer (2 poster)

Linnéa Härder, valberedningens ordförande