Blekingska nationens valberedning nominerar

Blekingska nationens valberedning nominerar till nationsmötet den 7 februari 2019.

Förslag för ordinarie val på 2 terminer gäller mandat som löper från 1 januari 2019 till 31 december 2019. Ordinarie val på 1 termin löper från 1 januari 2019 till 30 juni 2019.

Förslag för fyllnadsval på 2 terminer gäller mandat som löper från valdagen till 31 december 2019. Fyllnadsval på 1 termin gäller mandat som löper från valdagen till 30 juni 2019.

Fyllnadsval

Malcolm Berghall, PR-tjänsteman, 2 terminer

Malcolm är för många ett familjärt ansikte på nationen, han har genom åren jobbat med lite olika uppgifter på nationen där han framförallt varit källarmästaren behjälplig. Malcolm har ett stort intresse för att Blekingska ska synas och höras, genom lite nya spännande ideér hoppas han locka nya besökare till Blekingskas event. Malcolm vill även uppdatera och arbeta med hemsidan så att information om verksamheten är tydlig och lättillgänglig för webbsidans besökare. Malcolm är väl införstådd med vad som krävs av honom som tjänsteman och i posten som PR-tjänsteman. Likväl ser han fram emot att arbeta nära Axel och Martin för att Blekingska ska synas och höras. Vi i valberedningen ser fram emot att tacka ja till samtliga facebook-event i framtiden

Albin Lundholm, Klubbtjänsteman, 2 terminer

Albin kom till Blekingska HT18 och har både genom att vara aktiv del av novischgänget samt genom att jobba flera olika utskott, fått bra koll på var det innebär att vara tjänsteman. Han har god koll på likabehandlingsplanen och känner sig trygg inför att hitta jobbare till utskottet. Genom att ha jobbat en del inom äldrevården har han fått känna på stress och blivit van vid att hålla flera bollar i luften. Valberedningen ser fram emot att gå på alla Albins festliga klubbar!

Tobias Sjöblom, Trivseltjänsteman, 1 termin

Tobias är en 21-årig pol.kand.-student som under sin tid i Lund har testat på att jobba i nationens kök under olika verksamheter. Utöver att jobba på nationen så har Tobias ett engagemang som sträcker sig över många olika föreningar i Lunds studentliv där han bland är aktiv som fadder LUPEF och har jobbat med att samordna olika aktiviteter och arrangemang för UPF och samhällsvetarkåren. Med sina färdigheter, erfarenheter och sin positiva inställning så nominerar vi i valberedningen med stolthet Tobias till trivseltjänsteman och ser mycket fram emot att ledas under hans trivselregim.

Valberedningen lägger inte fram några förslag för följande vakanta poster. Detta beror på lågt söktryck. Blekingska nationens valberedning uppmanar därför nationsmedlemmarna att motkandidera i så stor utsträckning som möjligt. Detta görs senast den 3 februari genom ett meddelande på nationens anslagstavla samt till valberedningen på valberedning@blekingska.se. Frågor kring process för motkandidatur besvaras på samma mejladress fram till och med samma datum.

Följande poster utlyses för fyllnadsval

Barchef - 2 terminer

Klubbmästare - 1 termin

Köksmästare - 1 och 2 terminer

Pubtjänsteman - 1 och 2 terminer

Revisor - 2 terminer

Redaktör - 1 och 2 terminer

Senior -  1 och 2 terminer

Sonjastjänsteman - 2 terminer

Vaktchef, 2 terminer