Förslag till fyllnadsval

Blekingska Nationens valberedning föreslår att följande personer väljs till poster, fyllnadsval HT 2016-VT 2016

Posterna tillsätts på lagtima nationsmöte den 4 februari. Motförslag till dessa skall anslås senast fyra dagar innan mötet, den 31 januari, på anslagstavlan utanför Blekingska nationens expedition. Dessa motförslag skall även lämnas till valberedningens ordförande Per Sterzel, Måsvägen 13B, lgh 1102, alternativt mailas till valberedningen@blekingska.se.

Barmästare, 1 termin                Emelie Staffas

Emelie Staffas ska fylla 23 år i april och har varit medlem sen HT 15. Hon har jobbat i baren och Sonjas ölcafé och känner sig nu manad att ta på sig ansvaret som barmästare. Städning och noggrannhet är bara några av de vapen Emelie kommer ta med sig in i tjänstemannalivet. Med erfarenhet som handledare på McDonalds är Emelies idéer kring ledarskap och motivation ett stort plus som har möjlighet att skapa bättre miljö och stämning under klubben. Vi i Valberedningen ser fram emot en vårtermin med Emelie bakom baren, och vi hoppas att hennes glada humör kommer pigga upp på fredagskvällarna. 

Onsdagspubstjänsteman, 2 terminer            Aron Ekelin

Efter en lång, mörk och trist månad utanför nationen längtar nu Aron tillbaka till tjänstemannalivet bakom stekbordet. Med ny erfarenhet och nyvunnen inspiration är det dags att göra comeback. Aron talade öppet om idéer som kan hjälpa puben matmässigt i form av nya maträtter och förbättringar i nuvarande rätter. Valberedningen välkomnar Aron med öppna armar och hoppas att han stannar lite längre denna gång. 

Blekingska Nationens valberedning föreslår att följande poster vakantsätts

Onsdagspuben                      1 termin
Onsdagspuben                      2 terminer
Onsdagspubseventsarrangör             2 terminer
Klubbmästare Heartbeats                   1 termin
Köksmästare                    2 terminer
Köksmästare                    2 terminer
Hovmästare                      2 terminer
Klubbmästare Indigo                1 termin
Klubbmästare Indigo                2 terminer
Barmästare                                1 termin
Brunch Sunday I’m in love                1 termin
Brunch Sunday I’m in love                2 terminer
Café Frasse                          1 termin
Idrottstjänsteman                2 terminer

Per Sterzel, Valberedningens ordförande