Förslag till nationsmötet

Thobias Bergström - Senior 2 terminer, VT17-HT17
Thobias har suttit som nationens notarie det senaste året och därför även varit en del av seniors. Han anser sig ha god insyn i arbetet seniors utför och vill gärna sitta kvar och fortsätta utveckla det han har påbörjat. Thobias vill arbeta mer på kommunikationen och ansvarsområdena för kuratelet och tjänstemän. Valberedningen anser att Thobias skulle vara en bra senior.

Alice Elofsson Kindborg - PR 2 terminer, VT17-HT17
Alice har tidigare varit PR-tjänstemän på nationen och känner efter en termin utanför Blekingska att hon ville komma tillbaka. Hon studerar en kandidatexamen vid Malmö Högskola i visuell kommunikation och besitter den kunskap och kreativitet som valberedningen anser att en PR-tjänsteman ska ha. 

Jennifer Kyllergård - Brunch 2 terminer, VT17-HT17
Efter Jennifers tid i kvällsköket så vill hon nu göra debut i morgonköket. Hon är taggad på att fortsätta det redan existerande brunchkonceptet, men är alltid öppen för att jobba med förbättringar. Valberedningen tror att Jennifer kommer att fortsätta briljera i köket.

Elsa Sjöblad - Barchef 2 terminer, VT17-HT17
Elsa har jobbat på flera av nationens utskott men har främst fastnat för baren. Hon känner sig redo för att bli tjänsteman och ser fram emot att sammarbeta med de andra fredagsutskotten. Valberedningen ser fram emot att beställa drinkar av Elsa!

Fanny Stewenhag - Senior 2 terminer, VT17-HT17
Fanny har en lång erfarenhet inom Blekingska nationen med många olika typer av förtroendeuppdrag som bland annat pubtjänsteman, novischtjänsteman och nu senast övermarskalk under Höstblotet. Med fokus på tjänstemannakåren vill Fanny se till att tjänstemännen har det bra och att det ska vara kul och inkluderande att vara aktiv. Utöver detta anser valberedningen att Fanny kommer bidra med nya idéer och perspektiv på hur man kan effektivisera arbetet på nationen och kommer göra en god insats som senior.

Fanny Stewenhag - Fanbärare 2 terminer, VT17-HT17
Fanny sitter som fanbärare för LUS och vet därmed vad uppdraget innebär. Hon ser fram emot att få byta till Blekingskas fana då den ligger närmare hjärtat. Valberedningen ser fram emot att se Fanny representera nationen i fanborgen.

Aron Ekelin - Notarie 2 terminer, VT17-HT17
Aron sitter för närvarande som redaktör på nationens tidning Herulens härold och har genom den fått visa oss sin otroliga talang att uttrycka sig med ord. Han är väl införstådd i Blekingskas profil och vill samarbeta med tidningen och PR-tjänstemännen för att marknadsföra denna på bästa sätt. Valberedningen tror att Aron kommer bli en utmärkt notarie.

Martin Bater - Vaktchef 2 terminer, VT17-HT17
Martin känner att det är dags att sadla om på nationen.  Vaktchef passar inte bara hans schema,  utan även honom som person.  Med tidigare erfarenhet i rockärmen och ett lugnt,  men trevligt bemötande anser valberedningen att han kommer att sköta sitt nya ansvarsområde lysande.

Rickard Styrén - Sångtjänsteman, VT17-HT17
Rickard Styrén har god erfarenhet av Blekingska nationen och den studentikosa sångkultur som nationen är en del av. Rickard tycker det är viktigt med sittningar där så många som möjligt inkluderas i sjungandet och vill därför ha en god balans av bland annat traditionella och engelskspråkiga sånger. Valberedningen anser att vi gärna vill se honom sjunga på nationens fester.

Fortsatt förtroende VT17-HT17
DJ-tjänsteman - Gia Annermarken
Hovmästare - Sara Thiringer
Köksmästare - Caroline Ljungqvist
Köksmästare - Clara Holmberg
Pubmästare - Elisabeth Fjellander
Pubmästare - Simon Lundström
Senior - Anna Holmqvist
Senior - Emelie Lundgren