Valberedningens förslag till nationsmötet

§ 5.    Köksmästare 1 termin

Beslut    att föreslå CAROLINE LJUNGQVIST till nationsmötet

Valberedningen menar att Caroline visar ett genuint intresse för mat och matkultur. Hon vill gärna jobba mer med kreativ matlagning med hänsyn till särskilda matpreferenser och hon är trygg med att ta en aktiv ledarroll i köket. Caroline har även ambitioner om att öka samarbetet inom Sexmästeriet. 

§ 6.    AFÖS-representant 1 termin

Beslut    att föreslå LUKAS OLSSON till nationsmötet

Lukas har tidigare erfarenhet av att jobba inom Akademiska Föreningen och han vill sätta sig in djupare i organisationens struktur. Han ser redan nu saker i AF som kan förbättras och känner sig motiverad till att driva nationens intressen vidare. Lukas ser det som en självklarhet att förankra sitt arbete i AFÖS i nationen genom en konstruktiv dialog med seniors. 

§ 7.    Tjänsteman för Sunday I’m In Love 1 termin

Beslut    att föreslå LEO SVENSSON till nationsmötet

Leos intresse för brunchen grundar sig i att lyfta fram ett nytt koncept där enkelhet, såväl i maten som i upplevelsen för utskottets jobbare, står i centrum. Han vill ge jobbarna tydliga instruktioner men ändå ge dem utrymme för kreativitet i verksamheten. 

§ 8.    Tjänsteman HH 2 terminer

Beslut    att föreslå ARON EKELIN till nationsmötet

Aron kommer att sträva efter att engagera fler i utskottet och arbeta för att tidningen ska ha en närmre relation till den övriga nationen. Aron är intresserad av att lära sig mer av nationens nutidshistoria och nationskultur samt att ta lärdom av hur man har arbetat med tidigare utgåvor. Utöver detta är Aron villig att ta sig an nya utmaningar vad det gäller att utforma tidningen samt vill sträva efter ett brett utbud av tidningens innehåll.

§ 9.    DJ-tjänsteman 2 terminer

Beslut    att föreslå RAJ SEHMI till nationsmötet

Raj har mer än 5 års professionell DJ erfarenhet och har tidigare främst spelat techno och house. Han respekterar nationens musiktradition och är villig att expandera sin musikrepertoar. Raj har tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp och han har idéer om hur man kan använda båda nationens dansgolv för att kunna tilltala så många människor som möjligt. 

Raj has been a professional DJ for more than 5 years, playing mostly techno and house. He respects the nation’s music tradition and he is willing to expand his music repertoar.

§ 10.    Sångtjänsteman 1 termin

Beslut    att föreslå DYLAN PASHLEY till nationsmötet

Dylan har tidigare sjungit i en studentkör i Finland och vet därigenom hur viktig sången är för attskapa en god stämning på sittningar. Han ser fram emot att sätta sig in i vår sångskatt samtidigt som han vill skapa en ny tradition för hur Blekingska tar sig an sången. 

§ 11.    Pubtjänsteman 2 terminer

Beslut    att föreslå MARTIN BATER till nationsmötet

Valberedningen tror att Martin kommer bli en utmärkt del av den nya pubtruppen. Med ett helhetsperspektiv och ett intresse för verksamheten ser vi honom styra upp härliga onsdagskvällar, både med ett stort engagemang och långsiktigt arbete.  Att han dessutom tror på deltagande ledarskap gör att han med stor säkerhet kommer att skapa en trivande miljö för att som vill jobba på pubben.  

§ 12.    Pubtjänsteman 2 terminer

Beslut    att föreslå MELINA PETTERSON till nationsmötet

Valberedningen anser att Melina kommer driva onsdagspuben med en positiv inställning och med en god förmåga för planering. Vi anser att Melina kommer ha en god samarbetsförmåga med övriga Pub-tjänstemän och är mån om att jobbare ska ha roligt och bli väl bemötta under verksamheten.

§ 13.    Barchef 2 terminer

Beslut    att föreslå EMIL PIERRE till nationsmötet

Valberedningen tror att den här goa’ och glada stockholmaren kommer att göra succé bakom bardisken. Den självutnämnda “nykterpappan” tror vi kommer att ta sin roll som barchef på stort allvar, samtidigt som han serverar drinkar med ett leende på läpparna. Att få jobba för honom kommer dessutom med stor sannolikhet bli en kväll full gott humör.

§ 14.    Pubtjänsteman 1 terminer

Beslut    att föreslå STURE GÖTRICK till nationsmötet

Sture har jobbat en del tidigare på nationen och vill nu engagera sig som tjänsteman för pubutskottet. Sture anser att det är viktigt att jobbare har kul medan de hjälper till på puben och att de ska känna sig välkomna. Sture gillar att vara kreativ när det kommer till matlagning och är mån om att det ska finnas flera alternativ tillgängliga på menyn. Med sitt lugna temperament tror vi att puben kommer gynnas av att ha Sture som tjänsteman.

§ 15.    Vaktchef 2 terminer

Beslut    att föreslå ALEX VAHERA till nationsmötet

Efter ett uppehåll på nationen känner Alex sig nu manad att bli aktiv på nytt.  Valberedningen anser att Alex har de egenskaper och attityder som krävs för att göra klubben till en välkomnande miljö redan vid ingången. Med kommunikation till de andra kvällsutskotten vill han se till att klubbarna flyter på utan problem.

Att han dessutom har tidigare erfarenhet som ordningsvakt är ett stort plus!

§ 16.    Sonjas Ölcafé 2 terminer

Beslut    att föreslå NICK SURBER till nationsmötet

Den här karismatiska killen från California är som gjord för posten på Sonjas Ölcafé.  Valberedningen anser att han har gjort sig väl införstådd i vad det innebär, och att han kommer briljera. Med mycket volontärarbete i ryggraden och ett stort intresse för matkultur så vill vi se fram emot fredagseftermiddagarna med en Nick i köket!

This charismatic guy from California is made for Sonjas Ölcafé. The election committee believes that he understands what work he has to put into the committee, and that he will really shine while cooking.  We’re really looking forward to Nick in the kitchen!

§ 17.    DJ-tjänsteman 1 termin

Beslut    att föreslå GIA ANNERMARKEN till nationsmötet

Valberedningen anser att Gia besitter stor kompetens inom området som DJ-tjänstemannaposten kräver. Hon har en lång bakgrund och erfarenhet av nationen men har inga problem att anpassa sig inför de nya klubbkoncept som utvecklats den senaste terminen. Gia uppmärksammar även källarens lite mindre dansgolvs potential i att vara en grogrund för nya DJs att testa och pröva på DJande. Hon ser även fram emot en dialog med både klubbtjänstemän och bandbokare för att tillsammans utveckla klubbarna.

§ 18.    Pubtjänsteman 2 terminer

Beslut    att föreslå JASPER ZIMMERLING till nationsmötet

Valberedningen anser att Jasper har god erfarenhet för att kunna ta sig an en tjänstemannapost i pubens kök och bar. Jasper menar att det ska vara kul att jobba på puben och vill arbeta för att jobbare ska trivas och ha roligt så att de önskar komma tillbaka och jobba fler gånger. Vi anser att Jasper kommer vara en självklar del i pubens tjänstemannalag och bidra med såväl erfarenhet som konkreta idéer på hur man kan utveckla pubens meny.

§ 19.    Fanbärare 2 terminer

Beslut    att föreslå BJÖRN ID till nationsmötet

Björn är en erfaren fanbärare som ser fram emot att ännu en termin bära Blekingska nationens fana. Han har god insikt i vad posten innebär och den tid det krävs att utföra uppdraget. Vi anser att Björn kommer att utföra postens uppgifter med god förståelse för postens stora betydelse för nationen.

§ 20.    Klubbmästare 2 terminer

Beslut    att föreslå CALLUM STEWART till nationsmötet

Callum har tidigare varit klubbmästare och gjort ett bra jobb. Valberedningen ser fram emot att ha tillbaka Callum i tjänstemannakåren. 

Callum has been club master before and has done a great job. The election committee looks forward to having Callum back as a tjänsteman at Blekingska Nation. 

§ 21.    Övriga poster

Beslut    att föreslå vakantsättning av övriga poster i den hyperlänkade utlysningen